Kreativni izazov br. 52

Nova godina je odličan izgovor za započinjanje posla/ dijete/ programa vežbanja/ novog hobija/ nove veze …

Ove godine 1. januar pada u ponedeljak što je više nego vrlo odgovarajuće. Nisam u fazonu „to je znak“, ali će mi biti izuzetno lakše da svoju ideju sprovedem u delo.

brooke-lark-194254
Photo by Brooke Lark

Svako od nas se s vremena na vreme susretne sa manjkom ideja ili želje za stvaranjem. Kreativnost je potrebno povremeno hraniti, a u isto vreme treba zabaviti našeg unutrašnjeg kreativca. Pred vama se nalazi  „Kreativni izazov br.52“ koji za zadatak ima baš to, stalno i redovno poigravanje sa kreativnošću u naredne 52 nedelje. Ideja je da se svake nedelje uradi jedan kreativni izazov  sa spiska. Da bi sve bilo malo jednostavnije napravljena je tabela od 52  zadatka i svake nedelje se odabere jedan koji želimo da uradimo. Kada uradimo  taj zadatak, izazov ili kako god da se zove lepo ga štikliramo i gotovo (može i da se precrta, ali štiklirano lepše izgleda. Barem meni. Trenutno.).  Izazovi su vrlo šaroliki te postoji opasnost od otkrivanja novih zabavnih interesa. Znam da će meni lično pomoći i jedva čekam da počnem.

I još nešto, iako je zamišljeno kao jednogodišnji proces, može da se uradi i brže, može da se započne kad god, nije vezano za prvi, za januar, za ponedeljak  ili bilo koji drugi “odgovarajući” dan ili mesec za započinjanje. Ako vam zvuči interesantno skinite PDF i počnite sad. Odmah!

Srećno igranje i stvaranje.

P.S. I Srećna Nova Godina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s