U znanju je moć – nagrađivanje

Pametan čovek nikad neće reći da sve zna.

Blez Paskal

Da li i vi spadate u one koji stalno nešto novo uče?

Ja obožavam da učim. Pre par godina sam naišla na Krug znanja koji izgleda ovako

Krug znanja

I u isto vreme sam se oduševila i uplašila za sebe.

Koliko još učenja mi predstoji i odakle da počnem?

Najuspešniji ljudi sveta ne prestaju da uče. Novo znanje nas održava svežim, oštrim, kreativnim.

Učenje može da bude zabavno, ali i frustrirajuće, ali uvek na kraju imate osećaj zadovoljstva i postignuća. Uvek možete da se nadogradite u nekim životnim veštinama, da naučite nešto novo vezano za vaš posao ili hobi, možete da učite strane jezike i milion drugih stvari.

Možete da učite na mnoge načine. Neki iziskuju i finansijsko ulaganje, a neki samo posvećenje vašeg vremena. Isto tako u današnjem vremenu možete da učite online i offline.

Možete da idete na kurseve, radionice, networking okupljanja. Možete da čitate knjige, blogove, gledate videa i dokumentarne filmove. Mogućnosti su beskrajne.

Zaključak je da ako želite da napredujete i rastete morate da učite i ulažete u sebe.

Investicija u znanje donosi najbolje kamate.

Bendžamin Frenklin

I zato mi je, kao ponosnom štreberu, izuzetno zadovoljstvo što mogu da sa vama podelim ponudu Business Academy koja je odlučila da povodom 8. marta pokloni besplatne online kurseve engleskog jezika.

3 čitateljke Maštariuma će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog jezika, u skladu sa njihovim prethodnim znanjem koje će biti testirano ulaznim testom.

Deo njihove objave možete pročitati ispod:

Obaveštavamo vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.
BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs.

Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa. Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.

Više detalja možete naći na stranici Business Academy.

Ako vam ovo zvuči zabavno i želite sebi da poklonite priliku da napredujete sa znanjem engleskog jezika, imate tri mogućnosti kako da osvojite ovaj poklon. Ostavite komentar ispod ovog posta, na Facebook Maštarium stranici ili na Instagram profilu.

Sa svake platforme ću izvući po jednu dobitnicu, tako da će tri srećne dame dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju online kurs engleskog jezika Business Academy-je. Izvlačenje će biti 8.3. na Instagramu. 🙂

Srećno.

5 thoughts on “U znanju je moć – nagrađivanje

  1. “I know that I know nothing”, supposedly said the great Greek philosopher and teacher, Socrates (so it was written by his greatest student, Plato); and I would just add “but nevertheless I can learn more, even I know that I will die stupid.”…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s