Mentoring

Maštarium mentoring sesije su namenjene kreativcima kojima je dosadilo da tapkaju u mestu i koji žele da napreduju. Rad je individualan tako da je sve prilagođeno individualnim potrebama.

“Bavljenje bilo kojom umetnošću, bez obzira koliko dobro ili loše, je način da vaša duša raste. Zato stvarajte. “– Kurt Vonegat

Znam kako vam je.

I ja sam se osećala preplavljeno, zaglavljeno, uplašeno, nefokusirano, nemotivnisano ili neinspirisano. Želela sam manje stresa, drame, mnoooogo manje odugovlačenja, a više zabave, vremena, uživanja… Pa i novca, što da ne?

Dosadilo mi je da čekam da padne plafon i rešila sam da preumem svoj život u svoje ruke. Potražila sam pomoć mentora i prešla na sledeći nivo.

Da li znate o čemu pričam?

Da li i vi želite da promenite nešto, ali vam fali hrabrosti, snage, sigrnosti, znanja….? Da li mislite da je najzad došlo vreme da počnete taj projekat koji sad već predugo čeka u fioci?

Vreme je da raskinete sa izgovorima, odugovlačenjima, žalopojkama. Da prihvatite svoju jedinstvenost, da izbrusite svoj dijamant. Da iskoristite svoje iskustvo kao svoje gorivo, da pokrenete i pratite svoju kreativnu energiju.

Da najzad živite život koji želite da živite.

Ja sam tu samo da vas pridržavam za ruku dok ne uspostavite kontrolu nad volanom.

Kako funkcionišu sesije?

Prva sesija je probna tokom koje ćemo da proverimo da li odgovaramo jedno drugom. Ako se ispostavi da želimo da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo onda nastavljamo dalje u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Probnom sesijom, ništa ne možete da izgubite, a najgore što može da se desi je da ostanete tu gde jeste.  

Pokrenite se, inspirišite, poslušajte, zaigrajte i prihvatite da sami biramo svoje iskustvo.


A najbolje vreme da nešto promenite je SADA!

P.S. Ako i dalje niste sigrni da li je ovo za vas, svejedno zakažite probnu sesiju, a ako nakon toga mislite da nismo jedno za drugo, nikom ništa.

Podrška

Da se nikad ne osećate kao da ste sami na ovom svetu.

Inspiracija

Da prinađete ono za čim tragate u sebi.

Odgovornost

Da taj projekat ne ostane samo san u fioci.


Hajde da stvaramo zajedno.