Mentoring

Maštarium mentoring sesije su namenjene kreativcima kojima je dosadilo da tapkaju u mestu i koji žele da napreduju. Rad je individualan tako da je sve prilagođeno baš vašim potrebama.
Niste sigurni da li mogu da vam pomognem?
Zakažite svoju besplatnu sesiju od 30 minuta da proverimo i ne tapkamo više u mraku.

Zašto biste gubili vreme na premišljanja, ako odmah možete da dobijete odgovor, zar ne?


“Bavljenje bilo kojom umetnošću, bez obzira koliko dobro ili loše, je način da vaša duša raste. Zato stvarajte. “– Kurt Vonegat

Dosadilo vam je da se osećate zaglavljeno i rešeni ste da nešto promenite u svom životu.

Mentoring vam pomaže da napravite promenu koja se oslikava na svim poljima vašeg života- poslovnom, kreativnom, privatnom. Od svakog zavisi sa kojom temom prvo započinjemo, ali sve prolazi kroz transformaciju, jer je sve povezano.


Lična promena

Vaša ličnost je vaš najveći dar i vaša najveća prepreka u kreativnom životu.  Sve počinje i završava se sa samospoznajom.

Ona ne mora biti izrazito duhovna, ali jeste izrazito intimna, a i vaša kreativnost dolazi iz vaše srži, centra vašeg bića.  Što ste više upoznati i usklađeni sa sobom to vam je i pristupanje i korišćenje vaše kreativne energije lakše (ili teže).

Ja sam tu samo da vam skrenem pažnju, dam ogledalo da biste primetili sebe. Da vidite svoje prednosti i mane, strahove i nadanja, skrivene talente i darove. Sa znanjem i svesnošću o njima ćete lakše koračati kroz svoj život i svoje stvaaralaštvo.

Promenom svog mindseta, svojeg načina razmišljanja, verovanja i delanja, promenićete svoj život a to ne može da se prepriča, već mora da doživi. Da osetite promenu na svojoj koži. Menjajući svoju ličnost postajete svoja najkreativnija verzija. A lepota je u tome da je svako poseban i jedinstven i da se pristup svakom prilagođava u skladu sa potrebama koje imaju.


Organizacija kreativnog života

Možda nemate problem sa inspiracijom, ideje vam dolaze sa svih strana, ali zato imate utisak da se davite u njima, da ste potpuno neorganizovani i da ne znaze gde i šta treba da se uradi.

Svakom kreativcu dobro dođe malo organizcije.

S druge strane možda se ponekad osećate zaglavljeno i izgubljeno, i baš tada je dobro imati nekog ko može da vam pruži ruku da prevaziđete to stanje.  Čime god se bavili vaša kreativnost se pretače na sva druga polja vaših života.


Komunikacija

Možda je sve u redu u vaša 4 zid, ali kada treba da se izađe van naprosto se zaledite.  Moj profesor je stalno govorio “Ja sam najbolji flautista na svetu u svom kupatilu”.

Ne možemo biti okrenuti samo sebi, bitno je kako svoj rad i sebe prezentujemo spoljnom svetu.

Sve je komunikacija i zato je bitno da ta komunikacija bude uspešna, da drugi čuju i  vide ko vi zaista jeste, u svoj svojoj veličini i autentičnosti.

Ta komunikacija može da bude u vidu sastanaka, prezentacija, bilo koji javni nastupi, networking, rad sa saradnicima, kolegama, partnerima, pisana komunikacija… Komunikacija iz pozicije lične svesnosti i prihvatanja, entuzijazma i kreativnosti će od vas stvoriti vrsnog komunikatora i stvaraoca.


Stvaranje ličnog brenda

Nekada je lako stvarati dela, ali nije lako stvarati biznis. Naročito ako imate uverenje da se od umetnosti ne može živeti ili neko slično.

Zajedno postavljamo ideju vašeg biznisa na noge. Stvaramo biznis koji odgovara vašim potrebama, željama, vrednostima, verovanjima. Stvaramo brend koji ste VI, a ne neko drugi po principu šablona. Stvarate posao koji vas ispunjava zadovoljstvom i koji vam stvara finansijsku nezavisnost i slobodu.

Novac je bitan faktor u življenju slobodnog i kreativnog života. Kada možete da napravite novac radeći ono što volite onda se vaša dela i vaša energija prepliću i nastaje magija. Samim tim dajete i primate sve što vam je potrebno. Stvarate biznis, život i stil života koji želite.  Zato se bavimo i uverenjima po pitanju novca, kao i veze umetnost-novac.


Ako ovo zvuči kao ono za čim tragate, napravite prvi korak i pošaljite mejl na abramovicdusha@gmail.com da se prijavite za svoje mentoring mesto.


Najbolje vreme da nešto promenite je SADA!

P.S. Ako i dalje niste sigurni da li je ovo za vas, svejedno zakažite probnu sesiju, a ako nakon toga mislite da nismo jedno za drugo, nikom ništa.