Mentorstvo

Maštarium mentorske sesije namenjene su kreativcima kojima je dosadilo da tapkaju u mestu. Onima koji žele da napreduju. Rad je individualan tako da je sve prilagođeno baš vašim potrebama.
Niste sigurni da li mogu da vam budem podrška?
Zakažite svoju besplatnu sesiju od 30 minuta kako bismo proverili da li odgovaramo jedno drugom.

Zašto biste gubili vreme na premišljanja, ako odgovor možete da dobijete odmah, zar ne?


“Bavljenje bilo kojom umetnošću, bez obzira na to koliko je dobro ili loše, jeste način da vaša duša raste. Zato stvarajte.”– Kurt Vonegat

Dosadilo vam je da se osećate zaglavljeno i rešeni ste da nešto promenite u svom životu.

Prolaskom kroz mentorstvo osnažićete se da iskoračite, da promenite kvalitet vašeg života. Od vas će zavisiti kojom temom ćemo započeti našu saradnju, ali sva polja vašeg života proži će transformaciju, jer je sve povezano.


Lična promena

Vaša ličnost je vaš najveći dar i vaša najveća prepreka u kreativnom životu.  Sve počinje i završava se sa samospoznajom.

Ona ne mora biti izrazito duhovna, ali jeste izrazito intimna. Vaša kreativnost dolazi iz vaše srži, centra vašeg bića.  Što ste više upoznati i usklađeni sa sobom to vam je i pristupanje kreativnoj energiji i njeno korišćenje lakše (ili teže).

Ja sam tu da vam skrenem pažnju, da vam dam ogledalo koje prikazuje vašu autentičnost. Kako biste uvideli svoje prednosti i mane, strahove i nadanja, skrivene talente i darove. Sa znanjem i svesnošću o njima lakše ćete koračati kroz svoj život i svoje stvaralaštvo.

Promenom svog mindset-a, svog načina razmišljanja, verovanja i delanja, promenićete svoj život, a to ne može da se prepriča, već mora da doživi. Da osetite promenu na svojoj koži. Menjajući svoju ličnost postaćete svoja najkreativnija verzija. A lepota je u vašoj posebnosti i jedinstvenosti, te se i pristup u našem radu prilagođava individualno, u skladu sa potrebama koje imate.


Organizacija kreativnog života

Možda nemate problem sa inspiracijom, ideje vam dolaze sa svih strana, ali zato imate utisak da se davite u njima, da ste potpuno neorganizovani i da ne znate gde i šta treba da uradite.

Svakom kreativcu dobro dođe malo organizacije.

S druge strane možda se ponekad osećate zaglavljeno i izgubljeno, i baš tada je dobro imati nekog ko može da vam pruži ruku da prevaziđete to stanje.  Čime god da se bavite, vaša kreativnost se pretače na sva druga polja vašeg života.


Komunikacija

Možda je sve u redu u vaša četiri zida, ali kada treba da izađete van svoje sigurnee zone naprosto se zaledite.  Moj profesor je stalno govorio “Ja sam najbolji flautista na svetu u svom kupatilu”.

Ne možemo biti okrenuti samo sebi. Bitno je kako sebe i svoj rad prezentujemo spoljnom svetu.

Pošto je sve komunikacija, važno je da ona bude uspešna, da drugi čuju i vide ko ste vi zaista, u svoj svojoj veličini i autentičnosti.

Ta komunikacija se može odnositi na sastanake, prezentacije, bilo kakve javne nastupe, networking, rad sa saradnicima, kolegama, partnerima, pisanu komunikaciju… Prihvatanje svoje kreativnosti i svest o sebi, stvoriće od vas vrsnog komunikatora i stvaraoca.


Stvaranje ličnog brenda

Nekada je lako stvarati dela, ali nije lako stvarati biznis. Naročito ako imate uverenje da se od umetnosti ne može živeti.

U toku mentorskog rada zajedno ćemo postaviti ideju vašeg biznisa na noge. Stvorićemo biznis koji odgovara vašim potrebama, željama, vrednostima, verovanjima. Stvorićemo brend koji ste VI, a ne neko drugi po principu šablona. Stvorićete posao koji vas ispunjava zadovoljstvom i koji vam donosi finansijsku nezavisnost i slobodu.

Novac je bitan faktor u življenju slobodnog i kreativnog života. Kada možete da zaradite novac radeći ono što volite onda se vaša dela i vaša energija prepliću i nastaje magija. Samim tim dajete i primate sve što vam je potrebno. Stvarate biznis, život i stil života koji želite.  Zato ćemo se baviti i uverenjima u pogledu novca, kao i veze između umetnosti i novca.


Ako sve ovo zvuči kao ono za čim tragate, prvi korak koji treba da uradite jeste da pošaljite mejl na abramovicdusha@gmail.com i da se prijavite za svoje mesto u mentorstvu.


Najbolje vreme da nešto promenite jeste SADA!

P.S. Ako i dalje niste sigurni da li je ovo mentorstvo za vas, svejedno zakažite probnu sesiju. Ako nakon toga mislite da nismo jedno za drugo, nikom ništa.

Srećno stvaranje.

Duša