O meni

DSC_4089_531x800 Zdravo dragi kreativci. Ja sam Dušanka Duša Abramović.

Od kad znam za sebe družim se sa maštom. U detinjstvu sam želela da budem književnik  kad porastem, a posle sam krenula putem muzike i nikad nisam zastala da pogledam ima li puteva sa strane.

Igrala sam se sa svim i svačim kreativnim u rekreativne svrhe i uvek oko sebe imala ljude kojima sam bila draga Saveta uz čašicu razgovora, a to je ono u čemu istinski uživam, u pomaganju drugima. Pa makar to bio razgovor sa bakicom u autobusu.

Obožavam da putujem i tako punim baterije i sređujem projekte u glavi, a ponekad i dobijem neku novu ideju koje mi ionako nikad ne manjkaju.

A šta je sve ovo?

Odavno želim da napravim magično mesto koje će pomoći drugim kreativcima, umetnicima, sanjarima da se izraze i/ili inspirišu. Mesto koje će ih motivisati da nastave i da rade na sebi, jer nam je potrebno što više lepote, umetnosti i stvaranja.

Bez obzira da li si amater ili profesionalac, nadam se da ćeš ovde naći korisne informacije, tekstove i inspiraciju da uživaš u svakodnevici i napreduješ u svojoj kreativnosti i maštarijama.

Svako od nas je kreativan.

 

Srećno stvaranje.